Üdvözöljük honlapunkon!

Mohai János ügyvezető Mohai János ügyvezető Az ÉGT Élelmiszeripari Gépgyártó és Technológia Szerelő Kft. Szabadegyházán található. A Társaság 1983 óta van jelen az élelmiszeripari és vegyipari berendezések gyártásában, és 1989 óta működik, mint KFT.

Társaságunk ügyvezetője Mohai János, aki már a kezdetek óta, ügyvezetőként és tulajdonoskén is szerves része vállalkozásunknak. 1951-ben született, végzettségét tekintve gépipari technikus.

Már fiatalon, 18 évesen a volt NDK-ban, majd utána NSZK-ban dolgozott hegesztő, csőszerelőként közel 9 évig, ahol már a kezdetektől, érdeme elismeréséül közel 30 fő tartozott a közvetlen irányítása alá. Német nyelvtudása magas szintű. Külföldi munkavállalásából hazatérvén, akkori társával megalakította társágunk jogelődjét, és azóta folyamatosan cégünkben dolgozik ügyvezetőként, melyet a saját gyermekeként kezel.

Szakmailag elismert, magas kvalitással és jó üzleti érzékkel rendelkezik. Józan gondolkodású, erős akaratú, de következetes ember. Igazi vezető alkat.

Szabadegyházi iroda és műhely Szabadegyházi iroda és műhely

Adatvédelem | Minden jog fenntartva © ÉGT Kft.
Honlapkészítés: DDSWEB